12 Mac 2012

Anak Dara ku

Salam dan selamat petang semua..
Story kali nie pasal anak dara ku yg sorg nie ar.. hehehehe..bukan aper sb kat hati nie mcm terdetik detik ar jugak bila tgok sifat dia yg ganas bukan main tu. Tu ari asyik jer memanjat sini sana, pastu semua barang dia sepak2 wat mcm bola. Mainan pulak asyik jer tertarik dgn mainan budak lelaki..Tak tengok lagi time dia berebut mainan dgn faris..Suara mmg paling besau ar. Tak cukup dgn tu dia siap akan gigit2 lagi. Terjerit pekik ar si abg mintak tolong. PAstu de simpan dendam lak tu..kalau dia tgok si abg dah diam jer..dia pun aper lagi senyap2 g tarik rambut abang..WAh!! bukan main ganas lagi..


Tapi yg paling latest punya job yg dia tiru dari abg2 dia, ialah suker pura2 buat2 kencing berdiri. Abg2 pulak tak makan cakap. Berkali kali dah cakap jgn kencing kat depan sini, tp degil bukan main. Dia pun aper lg stp kali ke bilik air ke luar rumah ker mesti angkat baju (ala2 nak kencing ar). Adoiii..risau hati tgok dak iris mcm nie...De org ckp jgn campurkan dorg sekali, takut anak jd tomboy. Tapi mcm ne lak nak uruskan kalau tak berkumpul sekali??

Ha!! lagi satu persoalan pulak..kecoh betul, edit2 dah pic nie sblom post kat fb. Tetiba pas dah post pic yg tak edit tu jugak yg appear. Dah 2 kali buat tak boleh..last sekali aku hide jer terus.. sian pulak sb de member yg posa terpandang pic 18sx nie..hehehe kelakau..tp nasib dlm blog nie pulak boleh. Tgok gaya iris tu kan?? mana ar aku tak risau?? mcm nak picit2 jer dak abg tu..lg sengaja di ajarnye budak tu..











Tiada ulasan:

Catat Ulasan