17 Oktober 2012

WW : Baju 3 Generasi

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.

Setiap orang mesti ada barang yg dah lama simpan dan masih baik lagi. Aku pun ader jugak tau..hehehe..Baju anak pertamaku yang bertahan sampai anak ke tiga.
 Baju nie beli kat reject shop pada tahun 2007 time beli tu tak pikir aper pun sebab time tu ader sale jd main sebat yg mana muat dgn badan dia jer.
  Tak sangka baju nie boleh tahan jugak, kualiti kain memang bagus. Baju nie kemudian dapat kat faris anakku yg kedua, dan gambar nie di ambil pada 6/9/2010.
Dan ini gambar 15/10/2012 dapat pulak kat tangan iris..nampakkan dah tiga generasi. Nak tengok sampai bila baju nie akan bertahan?

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. sha..boleh pass pass sebab masih elok lagi..klu tak elok tak boleh dah..

      Padam
  2. Sebenarnya Ida anak kan pakai sekejap sebab mereka cepat besar. Bila kita simpan mesti masih elok lagi. Ini Iris pun pakai tak lama dah tak muat boleh simpan utk adiknya (bila tu hihi....)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..betul tu sebab budak cepat mbesar..
      hehehe..wat masa sekarang nak rehatkan badan dulu..

      Padam
  3. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  4. budak-budak ni cepat je besar kan. baru je pakai dah tak muat dah. so, mmg otomatik akan bg kat adik-adiknya lak. tp, kalau pandai jaga dan simpan mmg leh tahan lama. kalau tak, cepat je kusam dan bertahi lalat..

    BalasPadam
  5. Aku masih ada few baju aku masa kecik, pastu masa lahirkan tiga2 anak aku, semua gunakan kain lampin, barut aku masa lahir dulu!

    BalasPadam
  6. sama la kita.. hehehhe kalau ikutkan dah 3 generasi gak tapi saya versi empat orang :)

    BalasPadam
  7. wah best kan baju tahan dan elok lagi,nmpk baru je walau dah 3 generasi.baju baby anak2 saya pon 3 generasi,haziq(anak pertama),hazeera(anak ke2) pas tu pas ke anak sedara

    BalasPadam