07 Ogos 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

Dengan segala hormatnya sayer menceburkan diri untuk join segmen nie. Nak tahu jugakkan aktif sangat ker?..hehehehe
Kalau korg nak try jom ar kita ke Sini.

Syaratnyer mudah dan simple jer, tapi...hehehe saya tak ikut syarat sepenuhnyer..huhuhu..nak kena buat shoutbox. Nak kena belajar nie.
ok lah, ketepikan dulu..yg penting nak support member dulu..Zassss!!!

9 ulasan:

  1. salam rosidah. ok. terima kasih ya. entri dah lengkap. cuma shoutbox je yang tiada lagi. nanti pasang ya sebelum tamat segmen. tq.

    BalasPadam
  2. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    BalasPadam
  3. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 6. Selamat berblogwalking....

    BalasPadam
  4. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    BalasPadam
  5. salam kenal
    dari segmen yang sama...
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    BalasPadam
  6. Assalamu'alaikum..
    jalan jalan mencari sahabat baik di dunia maupun di khirat nanti..
    salam kenal

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum wbth........
    Pekabar......

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

    Jemput singgah blog saya.....
    TiranaAduka.....: TiranaAduka Di Alam Maya..
    jika ada kelapangan dari anda.....

    From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


    Wasalam..
    Ikhlas,
    TiranaAduka...

    BalasPadam